Evenimente

NUNTA

Nunta Basic

de la 49€ / pers

Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse

Nunta All Inclusive

de la 63€ / pers

Oferta e valabila pentru zilele de duminica. Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse. Decorul salii si open bar cu cantitati nelimitate din toate soritimentele de bauturi alcoolice si racoritoare (pentru lista completa va rugam sa ne contactati). Aranjamentele florale si tortul miresei nu sunt incluse.

Nunta All Inclusive

de la 68€ / pers

Oferta e valabila pentru zilele de sambata.Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse. Decorul salii si open bar cu cantitati nelimitate din toate soritimentele de bauturi alcoolice si racoritoare (pentru lista completa va rugam sa ne contactati). Aranjamentele florale si tortul miresei nu sunt incluse.

Nunta Ultra All Inclusive

de la 73€ / pers

Oferta e valabila pentru zilele de duminica. Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse. Decorul salii, aranjamentele florale, tortul miresei si open bar cu cantitati nelimitate din toate soritimentele de bauturi alcoolice si racoritoare (pentru lista completa va rugam sa ne contactati). Pachetele sunt valabile pentru un numar de invitati mai mare de 100 de persoane si se supun anumitor termeni si conditii.

Nunta Ultra All Inclusive

de la 78€ / pers

Oferta e valabila pentru zilele de sambata. Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse. Decorul salii, aranjamentele florale, tortul miresei si open bar cu cantitati nelimitate din toate soritimentele de bauturi alcoolice si racoritoare (pentru lista completa va rugam sa ne contactati). Pachetele sunt valabile pentru un numar de invitati mai mare de 100 de persoane si se supun anumitor termeni si conditii.

BOTEZ

Botez Basic

de la 39€ / pers

Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse

Botez All Inclusive

de la 49€ / pers

Oferta e valabila pentru zilele de duminica. Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse. Decorul salii si open bar cu cantitati nelimitate din toate soritimentele de bauturi alcoolice si racoritoare (pentru lista completa va rugam sa ne contactati) Aranjamentele florale, tort si candy bar nu sunt incluse.

Botez All Inclusive

de la 54€ / pers

Oferta e valabila pentru zilele de sambata. Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse. Decorul salii si open bar cu cantitati nelimitate din toate soritimentele de bauturi alcoolice si racoritoare (pentru lista completa va rugam sa ne contactati) Aranjamentele florale, tort si candy bar nu sunt incluse.

Botez Ultra All Inclusive

de la 58€ / pers

Oferta e valabila pentru zilele de duminica. Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse. Decorul salii, aranjamentele florale, tort si candy bar, si open bar cu cantitati nelimitate din toate soritimentele de bauturi alcoolice si racoritoare (pentru lista completa va rugam sa ne contactati) *pachetele sunt valabile pentru un numar de invitati mai mare de 60 de persoane si se supun anumitor termeni si conditii.

Botez Ultra All Inclusive

de la 63€ / pers

Oferta e valabila pentru zilele de sambata. Meniul include aperitiv si doua feluri principale din preparte din peste si carne, garnituri, sosuri si salate. Painea si cafeaua sunt incluse. Decorul salii, aranjamentele florale, tort si candy bar, si open bar cu cantitati nelimitate din toate soritimentele de bauturi alcoolice si racoritoare (pentru lista completa va rugam sa ne contactati) *pachetele sunt valabile pentru un numar de invitati mai mare de 60 de persoane si se supun anumitor termeni si conditii.

CORPORATE

Sala Conferinta Basic

de la 6€ / pers

Sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri, proiector si flipchart-uri, coffee break.

Sala Conferinta Complet

de la 15€ / pers

Sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri, proiector si flipchart-uri, coffee break, pranz sau cina.

Sala Conferinta si Cazare

de la 55€ / pers

Sala de conferinta cu o capacitate de 80 de locuri, proiector si flipchart-uri, coffee break, mic dejun, pranz si cina, bauturi non alcoolice.

Alte Evenimente

Pentru alte tipuri de evenimente, atat personale cat si corporate, sau oferte personalizate va rugam sa ne contactati la 0745.538.600.